Sestavine:
Jajčevec
Mama riževi rezanci (1 porcija, 45 gramov)
Korenček
1/3 bele paprike
Tofu
bazilika, poper
Priprava:
- Najprej, po dolgem prerežemo jajčevec, da bomo lahko vanj dali rezance. Položimo ga v pečico na180°C in pečemo med pripravo jedi.
- Na malo razrežemo korenje, papriko in tofu in pečemo na srednjem ognju z dodatkom malce kokosovega masla. Začinimo z baziliko in malo popra.
- Ko porumeni, odstavimo in pripravimo vodo za riževe rezance.
- Ko voda zavre, odstavimo posodo in vanjo položimo riževe rezance za tri minute. Po treh minutah jih precedimo in dobro speremo z vodo.
- Nato zmešamo rezance in zelenjavo.
- Iz pečice vzemimo jajčevec, vanj damo Mama rezance z zelenjavo, nato pa vrnemo v pečico za dodatno eno minuto.
Recept Mama riževi rezanci z jajčevcem so za naše podjetje pripravil na blogu Howtodiyempire in je objavljen tukaj.