Thailand Trust Mark

(krajše T Mark) pridobijo podjetja, ki s svojo izredno pozornostjo za detajle, skrbjo in strastjo, ki jih vložijo v pripravo izdelka ali nudenju storitve, poosebljajo Tajsko. Je globalni znak za izvrstno rokodelstvo, podrobnosti, kreativnost in kvaliteto v najvišjem pomenu. Samo izdelki, ki izpolnjujejo najvišje standarde lahko pridobijo Thailand Trust Mark.

Thailand Trust Mark
Kaj je Thailand Trust Mark?

Thailand Trust Mark je simbol odličnosti in zaupanje vredne kakovosti, ki je bil ustanovljen za ustvarjanje dodane vrednosti tajskim produktom in storitvam narejenih na Tajskem.

Zakaj Thailand Trust Mark?

Thailand Trust Mark zagotavlja zaupanja vredno kvaliteto. Zagotavlja, da izdelki in storitve, ki nosijo znak T Mark, nudijo odličnost na svetovnem nivoju skupaj z družbeno in okoljsko odgovornostjo. Dodatno zagotovilo je podpora vlade Kraljevine Tajske. Ko vidite znak T Mark ste lahko prepričani, da boste prejeli izdelek in storitev najboljše kvalitete, ki jih lahko ponudi Tajska.

Kaj lahko Thailand Trust Mark naredi za vas?

Strankam T Mark nudi možnost izbire kvalitetnih tajskih izdelkov in storitev, kar omogoča ugodnejšo in koristnejšo nakupovalno izkušnjo.
Proizvajalcem T Mark omogoča boljšo izpostavljenost na svetovnem trgu v krajšem času in prinaša zaupanje kupcev. Dodatno, ekskluzivnost znamke T Mark dviguje nivo kvalitete, kar spodbuja, da proizvajalci stremijo k odličnosti.

Kje lahko najdete Thailand Trust Mark?

Logotip T Mark lahko najdete na embalaži izdelkov, ki so znak pridobili.

Thailand Trust Mark Thailand Trust Mark Thailand Trust Mark Thailand Trust Mark Thailand Trust Mark

Z znakom Thailnd Trust Mark se ponašajo tudi izdelki Mama rezanci.

Mama rezanci Thailand Trust Mark

 

Skupaj s Thailand Trust Mark smo k sodelovanju povabili blogerke in blogerje, ki pišejo o kuhanju, peki, food staylingu, zdravi prehrani, brezglutenski prehrani, azijski kulinariki ipd. Blogerje smo prosili, da po lastni izbiri iz Mama riževih rezancev pripravijo poljubne jedi. Njihove kreacije si lahko ogledate tukaj.

Več si o Thailand Trust Mark preberete na strani thailandtrustmark.com