Zaposlitev

Si želite postati del naše ekipe?

 

V našo sredino vabimo novega sodelavca/sodelavko.

Samostojni prodajnik – vodja prodajnega področja (m/ž)

BCA d.o.o. smo uspešno in tržno prodorno podjetje, ki se ukvarja z uvozom, prodajo in izvozom izdelkov široke potrošnje.

Zastopamo mednarodno priznane blagovne znamke visoko kakovostnih in zdravju prijaznih prehrambenih izdelkov ter tako sledimo najnovejšim trendom in smernicam na prehrambenem trgu.

V Sloveniji so naši kupci vse pomembnejše trgovske verige in tudi manjše trgovine, hkrati pa imamo bogato razširjeno partnersko distributersko mrežo tudi v drugih evropskih državah.

Odgovoren odnos do naših strank, zaposlenih in okolja predstavlja temelj našega poslovanja.

Več o nas

Vaše delo bo zajemalo:

Pričakujemo:

Nudimo:

PRIJAVE NA PROSTO DELOVNO MESTO

z življenjepisom sprejemamo na kadri@bca.si s pripisom v zadevi »Prijava na delovno mesto: Samostojni prodajnik-vodja prodajnega področja«.

Kandidati, ki ne izpolnjujejo pogojev za zaposlitev (zgoraj navedena pričakovanja) ali se ne prijavijo skladno s tem oglasom, v postopku ne bodo obravnavani.

Zagotavljamo vam diskretno obravnavo.

Prijava na prosto delovno mesto

S prijavo na prosto delovno mesto kandidat izjavlja, da podaja izrecno privolitev za uporabo in obdelavo posredovanih osebnih podatkov z namenom sodelovanja v postopku izbire in zaposlitve v družbi. Podatki se hranijo do zaključka postopka, lahko pa kandidat kadarkoli prekliče to privolitev z dopisom na zgornji e-mail naslov.