Riževi rezanci Mama s česnom in čilijem

Print Recipe
Riževi rezanci Mama s česnom in čilijem
Navodila za pripravo
  1. Priprava MAMA instant polnozrnatih riževih rezancev: Riževe rezance postavite v skledo in prelijte s ¾ litra vrele vode. Pokrijte za 5 minut in odcedite. Rezance dobro sperite z vodo, premešajte, odcedite ter postavite ter postavite na stran.
  2. Olje segrejte v ponvi s srednjo temperaturo.
  3. Dodajte narezan čili in česen ter pražite približno minuto.
  4. Dodajte pripravljene polnozrnate riževe rezance in na hitro prepražite (približno pol minute), zmanjšate ogenj, dodajte piščančjo jušno osnovo, da zmehčate rezance in sotirajte dokler rezanci niso zelo vroči in ločeni. Riževi rezanci so zelo lepljivi, zato vam predlagamo, da uporabljate prijemalko namesto lopatice.
  5. Dodajte sol in poper ter premešajte.
  6. Servirajte vroče in okrasite z listi sveže bazilike.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.